Aanbod leerkrachten en leerlingen bouwonderwijs 2020-2021

 

Beste leerkracht,

De bouwsector is één van de sectoren die stand houdt tijdens deze corona-crisis. Reden te meer dus om te blijven inzetten om jongeren op te leiden voor deze sector. De opleiding op jullie school is een gepaste basis voor een latere tewerkstelling in één van onze vele bouwbedrijven. In naam van de bouwsector wil Constructiv u bedanken met dit aanbod. Net zoals de voorbije jaren bieden we u een gratis bijscholingsaanbod aan voor zowel leerlingen als leerkrachten.

Dit aanbod hebben wij gebundeld in de onderwijsbrochure 2020-2021. Het aanbod werd met zorg voor u samengesteld en is gebundeld met een aanvullend aanbod van onze partners Woodwize, Eucora, FEMA/FEPROMA, IVP en RTC. Blader snel door het aanbod: u zal een aantal nieuwe opleidingen ontdekken. Bovendien zetten wij ook in op online opleidingen voor leerkrachten en nuttige webinars voor leerlingen, die u kan integreren in uw lespakket.

Heeft u de juiste opleiding gevonden? Schrijf u dan in via onze online inschrijvingstool. Uw leerlingen en begeleidende leerkracht kan u ook inschrijven door het invullen van het digitaal inschrijvingsformulier leerlingen. Dit formulier mag u ons ingevuld bezorgen per mail op onderwijs@constructiv.be. Meer info de inschrijvingsprocedures vindt u onder onze rubriek 'Inschrijvingen'.

Wij wensen u en uw leerlingen een zeer boeiend opleidingsjaar!

Nancy, Sarah & Frederik