Praktische opleiding, ervaren lesgever, plezante dag

"Ik vond vandaag de uitstap naar Van Laere heel interessant en leerrijk op het gebied van de bekistingen die we vandaag hebben gezien. Ik vond ook dat de begeleider heel behulpzaam was. Je mocht er alles aan vragen als je iets niet begreep. Ik vond ook wel dat hij precies wist wat hij deed en hoe dat hij het uitlegde. En hij legde ook alles uitgebreid uit en het was ook heel handig dat hij alles voordeed. Het was een plezante dag."

Jonathan - leerling VTST Turnhout

 

"Ik zelf vond het een zeer leerrijke dag, alleen het weer sloeg wat tegen en het vroeg opstaan, maar qua leerstof hebben we heel wat nieuws bijgeleerd. We hebben gezien hoe men snel een kolombekisting in elkaar steekt, hoe men een "skydeck" opstelt, hoe men met playtech bekistingsplaten werkt enz. Het voordeel was vooral dat deze bekistingsmethoden zeer weinig tijd eisen voor een zeer mooi resultaat. Zeker een aanrader voor andere jaren en scholen om hier eens een dagje voor uit te trekken."

Glenn De Boel - leerling VTST Turnhout

 

"Ik vond de uitstap in Zwijndrecht zeer interessant ik heb wel wat bijgeleerd. Nu heb ik ook kennis gemaakt met andere bekistingen die ik nog niet kende. Er waren geen minpunten, alleen spijtig van de regen maar het was leuk en heel interessant."

Sergio - leerling VTST Turnhout

 

"De opleiding over de systeembekistingen was een leuke en leerzame opleiding. De werknemers hebben ons veel informatie gegeven over de verschillende bekistingssystemen en ik heb veel bij geleerd. De werknemers legden de oefeningen allemaal heel goed en makkelijk uit.  Deze dag was zeker de moeite waard. Zo’n dagen mogen nogmaals komen. Bedankt voor deze leerrijke dag."

Djordy - leerling VTST Turnhout

 

We hadden voldoende materiaal voorhanden, de dag was goed gevuld.  Het was een goede, duidelijke oefening voor de leerlingen omdat ze ook het plan dienden te lezen.  De lesgever had een grote rugzak ervaring en vakkennis, waardoor er geregeld tips and trics aan bod kwamen. De leerlingen waren gedurende de hele dag geïnteresseerd en gemotiveerd, omdat het weinig blabla en veel boemboem was. Kortom, een geslaagde ervaring voor zowel de leerlingen als leerkracht. 

Voor de organisatie; Jullie verdienen een pluim op jullie …  helm !

Stefan - leerkracht VTST Turnhout